Få et bedre indeklima med et Genvex anlæg

Ønsker du at din familie får et bedre indeklima samtidig med, at I får mulighed for at spare nogle penge? I så fald så kan du overveje at investere i et såkaldt Genvex anlæg. Et Genvex anlæg er et innovativt ventilationsredskab, som er med til at fjerne allergener, pollen, støv og andre generende elementer fra luften i dit hjem. Dette sikrer et langt bedre indeklima samtidig med, at der er store økonomiske fordele at hente.

Hvad er et Genvex anlæg?
Et Genvex anlæg er, kort fortalt, et redskab, som gør, at man får et renere og sundere indeklima. Et Genvex er i denne sammenhæng et såkaldt ventilationsanlæg, som eliminerer uheldige og skadelige elementer fra den luft, som fjernes fra hjemmet. Fordelen ved dette er først og fremmest, at vi sikrer, at vores familie ikke bliver ramt af nogle af de mange sygdomme, som kan komme i kølvandet på et dårligt og usundt indeklima.

Derudover er fordelen ved et sådan anlæg også, at din varme- og energiregning vil blive reduceret betragteligt. Som vi alle ved, så er det nødvendigt at lufte ud regelmæssigt for at sikre et godt indeklima. Rådene fra myndighederne og sundhedsorganisationer siger i denne sammenhæng, at man som minimum bør lufte ud 10 minutter hver anden time. Luften i vores hjem bliver hurtigt og nemt belastet af vores forskellige aktiviteter – og især i køkkenet og på badeværelset – og for at have et godt indeklima er det nødvendigt, at denne luft bliver ”udskiftet” med jævne mellemrum.

Ulempen ved dette er imidlertid, at den dyrt betalte varme i dit hjem dermed bogstaveligt talt også ryger ud af vinduet. Dette er kønne spildte penge, især når man tager i betragtning, hvor lang tid og hvor mange penge det koster at varme og genopvarme et stort, koldt hus.

Dette uheldige dilemma kommer du imidlertid uden om med et anlæg fra Genvex, hvor du ikke behøver at åbne dine døre på vid gab for at få ny, frisk luft ind. Alt dette klarer Genvex for dig, hvormed du får slået to fluer med et smæk: Et bedre indeklima og en lavere energiregning.

Mere information om anlæg fra Genvex
Ønsker du mere information omkring Genvex, så kan du få hjælp hos det net af autoriserede Genvex Partnere, som findes overalt i Danmark. Her kan du lære mere omkring ventilation med varmegenvinding generelt, og hvordan et Genvex anlæg kan hjælpe dig i denne forbindelse. Derudover kan du hos dine Genvex partnere også få mere information omkring pris og garantiordning og et overslag på, hvor meget du kommer til at spare på elregningen.